Wersje archiwalne: ZP 6/2018 DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO KUCHNI SZPITALNEJ
Wersja z dnia: 27.02.2018Powód wprowadzenia zmian: Zamieszczenie prawidłowej informacji z otwarcia ofert
Wersja z dnia: 14.02.2018
Powód wprowadzenia zmian: ogł.o udzieleniu zamówienia
Wersja z dnia: 14.02.2018
Powód wprowadzenia zmian: Ogłoszenie o wyborze oferty
Wersja z dnia: 14.02.2018
Powód wprowadzenia zmian: Ogłoszenie o wyborze oferty
Wersja z dnia: 14.02.2018
Powód wprowadzenia zmian: Ogłoszenie o wyborze oferty
Wersja z dnia: 05.02.2018
Powód wprowadzenia zmian: Ogłoszenie o wyborze oferty
Wersja z dnia: 31.01.2018
Powód wprowadzenia zmian: Inf.z otwarcia ofert
Wersja z dnia: 31.01.2018
Powód wprowadzenia zmian: odpowiedzi na pytania
Wersja z dnia: 29.01.2018
Powód wprowadzenia zmian: dopisanie inf. że uzupeł.dot.pakietu 6
Wersja z dnia: 24.01.2018
Powód wprowadzenia zmian: Formularz cenowy uzupełniony
Wersja z dnia: 24.01.2018
Powód wprowadzenia zmian: formularz cenowy
Wersja z dnia: 24.01.2018
Powód wprowadzenia zmian: siwz
Wersja z dnia: 24.01.2018
Powód wprowadzenia zmian: ogł.o zamówieniu